Welkom op de webpagina van An Der Teufelsmauer.

Aan de rand van de Harz ligt het prachtige stadje Blankenburg. Blankenburg ligt aan de voet van de Ziegenkopf en de Eichenburg, beschut tegen ruwe winden en daardoor in alle jaargetijden zeer geliefd bij vakantiegangers en kuurgasten. Als kuuroord dankt Blankenburg zijn naam aan de Duivelsbaden; zwaveldampen waardoor men zich weer fit voelt.
De Teufelsmauer is Duitslands oudste natuurbeschermingsgebied, ten oosten van de stad. Het bestaat uit een 4 km lange serie zandsteenklippen die goed te bewandelen zijn. Het vakantiehuis ligt aan de voet van deze Teufelsmauer.

In het stadje Blankenburg hebben wij een Villa en een vakantie huis.
De geheel gerenoveerde villa, voormalig hotel “An der Teufelsmauer”, is geschikt voor gezelschappen, familie reünies, verenigingen e.d. tot maximaal 18 personen.
Voor maximale privacy kan u het hele pand huren.

Het vakantiehuis, ook aan de voet van de "Teufelsmauer" gelegen, is een volledig voor 6 personen ingericht vrijstaand woonhuis met een oppervlakte van ca 140 m2. Het vakantiehuis, half onderkelderd, staat op een oppervlakte van ca 4000 vierkante meter eigen grond. Het is geheel omheind, dus kindvriendelijk en voorzien van voldoende speelruimte en een speeltoestel. Het terras, met meubilair, bevindt zich aan de zuidzijde van het woonhuis.

Villa "An Der Teufelsmauer"
Vakantiehuis "An Der Teufelsmauer"